Bezoek burgemeester Goudt

Blussen van branden in het buitengebied zou bemoeilijkt worden door te weinig druk op de waterleiding. Dit deed zich o.a. in Azelo voor toen de boerderij van Harry Schopman in brand stond, volgens de brandweer.

Op 5 juli 2012 komt het hoofd van de brandweer in de gemeente Hof van Twente, burgemeester Jeroen Goudt, op bezoek samen met de brandweer. Er zal dan aan de inwoners van Azelo een toelichting gegeven worden hoe het zit met blussen van branden in het buitengebied, wat er wel en niet gedaan kan worden.

De burgemeester zal zich laten vergezellen door één of meerdere wethouders en wellicht ook ambtenaren. De kans bestaat ook, dat gemeenteraadsleden belangstelling hebben om hun licht op te steken over wat er leeft in Azelo. Alle inwoners hebben de kans gehad agendapunten in te brengen. In elk geval zal die avond gesproken worden over het belang van de school in de buurtschap, afsluiten van wegen en het parkeren op het landgoed Twickel, mogelijkheden en moeilijkheden rond het rood-voor-rood beleid en het onderhouden van wegen in Azelo.

Iedereen is die avond welkom in De Hoff, inwoners van Azelo die wonen in de gemeente Hof van Twente krijgen nog een circulaire thuis.

————————————————————————————————————————————————