Bezoek B&W Hof van Twente aan Azelo

Op 19 mei 2016 bracht het voltallige college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente een bezoek aan Azelo. Dat gebeurt eens per 4 jaar, de vorige keer was in 2012. Deze keer werd naast het avondbezoek de mogelijkheid geboden een middagprogramma samen te stellen. GBA stelde iedereen in Azelo in de gelegenheid zich aan te melden.

bezoek aan Twentekiek

Vanaf De Hoff startte een rondreis met de huifkar achter een oldtimer trekker van Harry Geelen. Als eerste werd een bezoek gebracht aan Twentekiek, de vakantieappartementen van Anita en Paul Oude Hesselink. Vervolgens ging de rit verder naar Handelsstal Herman Olthof, waar Carin, Herman en Hanneke lieten zien wat het project Vitaal Azelo hen gebracht heeft. Daar tussendoor werd nog even een stop gemaakt in het weiland bij Johan en Josefien Peper, die aandacht vroegen voor de geluidsoverlast van de snelweg. Als laatste werd het college ontvangen door Bennie Wilmink, die zijn autobedrijf liet zien.

20160519_211855

Het avondprogramma startte om 20.00 uur. De opkomst van de inwoners was zeer groot, De Hoff zat helemaal vol. Er waren presentaties over veiligheid, de zorg, de omgevingsvisie en glasvezel. Uiteraard was er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Nadat het officiële programma rond 22.00 uur was afgelopen, was er voor alle bezoekers nog ruim gelegenheid een praatje te maken met de aanwezige bestuurders. Burgemeester Ellen Nauta en de wethouders Pieter van Zwanenburg, Harry Scholten en Wim Meulenkamp spraken van een zeer geslaagde middag en avond. En die mening werd ondersteund door de ambtenaren die het bestuur bij het bezoek ondersteunden.

Er is door de gemeente een verslag gemaakt van het avondgedeelte. U kunt dat hier lezen.