B&W Borne op bezoek

IMAG0331

Op 25 september 2014 bracht het college van Borne een bezoek aan Azelo. Burgemeester Rob Welten en de wethouders Herman Mulder, Michel Kotteman en Martin Velten werden vergezeld door gemeentesecretaris Gertjan Rozendom en bestuursadviseur Marco Moddejonge.

Na een presentatie door het bestuur van GBA over de geschiedenis van Azelo en de school en het ontstaan en de activiteiten van Stichting De Hoff, Vereniging De Hoff en Stichting Gemeenschapsbelangen (groot) Azelo werd gesproken over de punten die op de uitvoeringsagenda staan.

Het overleg vond in een uiterst plezierige sfeer plaats, met begrip een aandacht voor elkaars standpunten. Het college kon mededelen dat al aan één van de wensen van GBA tegemoet wordt gekomen: de kruising van de Hosbekkeweg en de Azelosestraat bij De Kluft zal beveiligd worden met verkeerslichten, op het moment dat de zuidelijke randweg wordt aangelegd. Naar verwachting wordt deze in 2016 gerealiseerd.IMAG0330

Op basis van het bestuursconvenant tussen de gemeente Borne en GBA zullen beide besturen één keer per jaar met elkaar in gesprek gaan. En verder uiteraard zo vaak als nodig is, als een situatie daarom vraagt.

————————————————————————————————————————————————